En helg på turné

Gunvor ville med till Varberg och försäkrade sig om att inte bli kvarglömd hemma genom att sätta sig i resväskan 🤣.

Jag var trött i kroppen igår efter helgen så jag valde att inte träna. En dag utomhus på SSPKs utställning kändes i kroppen. Det blir ett tufft spinpass idag så jag kände att det är bra att få ordning på vätskebalansen och faktiskt låta kroppen vila lite.

Utställningen var lugn, avslappnad och välordnad! Det var roligt att träffa människor på riktigt igen även att jag inte hann prata med alla som jag ville men det blir fler utställningar 😊. Roligt att se många nya hundar!

Gunvor använde burvagnen för första gången och den gillade hon. Birmakillarna har mediumvagnen på utställning och dogsen largevagnen. Även att Gunvor var ensam hund från mig så fick hon largemodellen för då kan man packa lite i vagnen när man drar in den. Att säga att man drar är en överdrift för den rullar av sig själv så länge däcken är fulla med luft.

Det är fortfarande en pandemi men utställningen genomfördes ansvarsfullt och säkert. Det var till exempel tältfri zon fem meter från ringen (standard är annars två meter men arrangören får själv bestämma). Halleluja vad bra det var! Genast blev det luftigt runt ringen och ingen behövde klättra eller zick zacka för att ta sig fram. Tält är bra att ha som regn- och solskydd för hundarna men så mycket bättre det blev än vid en tvåmetersgräns. Sen fick ingen vara närmare ringen än två meter. Jag är för femmetersgränsen även fortsättningsvis efter pandemin (om det finns förutsättningar för det givetvis).

Christina hade gjort god Ceasarsallad (tack för allt Christina), perfekt en varm dag. I början var molnen en aning mörka men sen försvann de och byttes ut mot en klarblå himmel och vi fick känna på den svenska sommarsolen.

Gott med fruktsallad som efterrätt.
Ett litet bord som jag beställde i torsdags och fick hem i fredags. Det förvaras ihoprullat och tar ingen plats.

När jag och Gunvor åkte hem så valde jag E20 trots att min GPS inte gav mig det valet. Jag hade bestämt mig för att äta kvällsmat på Sibylla i Alingsås för då kunde jag sitta utomhus med Gunvor som sällskap. Jag undviker onyttig mat men efter en heldag på utställning kan jag lägga mina principer åt sidan 😊. När vi sen åkte vidare på E20 så förstod jag varför den rutten inte hade kommit upp som valbart alternativ i min GPS. Det var mer än ett vägbygge kan jag säga, ha ha ha. Men det var å andra sidan inte så mycket trafik på vägen 😊. Vi landade här hemma ca 2330 och efter rastning av Gunvor och en dusch för egen del släckte vi lampan 2350. Så kul att kunna åka på utställning igen😊.

Lite sightseeing på lördagen, ett besök på Marstrand som får anstå till ett annat tillfälle med bättre väder 😊.

På promenaden i Kungälv, förmodligen helt olaglig i Ungern (SDs föregångare).

Lördagskvällens havskräftor, tack Christina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s