Me, myself and I

Ovan bild är ganska talande för vårt samhälle som blir mer och mer av ”me, myself and I”. Typ bara det blir bra för mig, det är det viktigaste och att det sen inte blir bra för 99 andra är liksom inte mitt problem.

Att lyfta blicken emellanåt och se världen från ett nytt perspektiv är inte helt fel 😊. Dagliga övningar kan också vara bra, att göra något som är bra för någon annan utan att du har behov av att ta åt dig äran eller på något annat vis gagnas av din goda gärning 😊.

Mina saxfodral har nu landat i min brevlåda och de blev så bra i dogsens trimväska. Jag har även fått min stol och fönväska som varit inlämnad för tryck på Arena reklam. Inte lila text som jag hade önskat men det blev bra ändå 😊. Nu får jag inte glömma det viktigaste när jag åker på utställning, Gunvor 😘.

Bilder från fika vid Naturens hus i Örebro. Bättre bilder kunde jag inte ta för det var fullt med folk. En vacker oas som är perfekt för en lunch eller fika. Dessutom hundvänligt 😊.

Den här helgen var inbokad i min kalender som min egen helg med mina dogs och birmakillar. Jag har såna helger inbokade i min kalender numera, jag jobbar aktivt för att min kalender inte ska se ut som den gjorde före mitt ovanliga 2018. Det är svårt eftersom så mycket är roligt men återhämtning är viktigt. Det gjorde att jag missade NERKs medlemsträff igår men i år är det utställningar som går först och som tvåa mina egna helger. Nästa år kommer även kattutställning vara högst prioriterade. Mina ”egna” helger ger mig tid att ladda batterierna, få energi för att till exempel träna med mina hundar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s