Vad betyder orden, hur svårt är det att avla in/bort osv

I måndags kväll blev det Hjälmarkräftor 👌. Min birma Helmer var intresserad men inte de övriga. Däremot om det hade varit räkor då hade jag inte fått skalar ifred 😅.

🎥 Deg på SVT Play

Fotat från min tavla med två gamla favorithundar så därför inte den bästa kvaliteten. Den svarta min Forsis Svarte Perikles och Forsis Salte Kajser Kavat som ägdes av hans uppfödare. Båda födda 1994 och finns givetvis inte i livet längre. Min tanke när jag ser Forsis Salte Kajser Kavat när jag ser hans exteriör är att han skulle leva nu eller typ forever. Han är mitt ideal. Hans päls och färg skulle alla få möjlighet att se, inte helt bruna hårstrån, inte sotig päls, inte helsvarta hårstrån utan korrekt bandade hårstrån – svart vit svart 👌.

Zoommöten där man väljer ut olika delar i rasstandard och diskuterar tillsammans skulle vara roligt. Vad betyder orden, hur svårt är det att avla in/bort osv. Som uppfödare är det inte mitt tycke och smak som ska styra utan FCIs rasstandard är bibeln men vi kan läsa en text och tolka orden olika.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s