Innebär inte detsamma som att allt är lämpligt

Gunvor är definitivt mer katt än hund 🤣.

Hon har börjat sova ovanpå klöstunnan på nätterna så katterna får sova i sängen istället 🤣.

Restriktionerna är släppta och FHM har en beredskapsplan för att kunna införa dem igen om smittspridningen tar fart. Var och en gör som den vill men det är bland icke vaccinerade som spridningen sker främst nu.

Att restriktionerna är släppta innebär inte detsamma som att allt är lämpligt. Bara för att det står 110 på hastighetsskylten innebär inte att det just där och då är lämpligt att köra 110. Jag Sunt förnuft och omdöme är en brist i samhället men vi får alla steppa upp så kommer det gå bra. Som en klok person sa, man stänger inte ner hela världen för något som är ofarligt. Spot on 👌.

Efter mitt annorlunda 2018 har jag en kropp som inte fungerar som förut. En sak har blivit bättre under pandemin, en gång har jag haft magsmärtor från helvetet och det var i början. Beror det på tur, en ren slump eller resultatet av en annan livsstil? Jag hoppas och tror på det sistnämnda. Jag vill inte tillbaka till dit, ska inte tillbaka. Det är något alla måste förhålla sig till.

Jag själv kommer inte delta i lika många fysiska möten som tidigare vare sig när det gäller arbetet eller klubbarbeten. Jag har inte tid, jag har inte ork, jag har ingen lust, det finns digitala lösningar, jag behöver återhämtning, jag behöver tid för hund- och kattutställningar, träning, pälsvård, matlagning, städning, leva ett liv utan dåligt samvete mm. Livet kommer rulla på som vanligt men med färre fysiska möten än tidigare för min del. Det är slut på sena fysiska kvällsmöten eller långa möten på dagarna. Kan man inte vara med via en skärm som fungerade under hela pandemin så är det tack och hej för min del.

Om några veckor kommer hemarbete blandas med att vara på kontoret. Så kommer det vara för många. Vi är en kort i min arbetsgrupp men det är vårt val och det innebär att ibland får man jobba mer än normalt och det är ok för mig, det är mitt val. Jag vill umgås med mina hundar och mina katter, jag vill gå långpromenader, jag vill trimma, jag vill åka på utställningar mm. Jag vill ha tid för att leva mitt liv utan att ha andan i halsen eller dåligt samvete. Inga mer magsmärtor 👍. Men det är på mig, inte någon annan 😊.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s