Utvecklingen har gått framåt

Igår var jag till Gimo fram och tillbaka 😊. Det är så roligt att visa Gunvor 😊. Är det någon som hört, ”ska ni på utställning igen i helgen men vad jobbigt”. Nej det är inte jobbigt. Det är genom min hobby jag tankar energi. Sista halvåret 2017 var det jobbigt men det var för att kroppen visade sig inte vara ok men nu är det annat 😊. Ingen måste åka på utställning, finns inga såna krav för att vara medlem utan det är helt frivilligt 😁. Hemsidan är uppdaterad.

Tänk vad tekniken gått framåt för mobiltelefonen. Ovanstående bild på Gunvor fotade jag igår med min IPhone X med porträttläget. Perfekt när jag inte vill ta med mig systemkameran 😊. Jag minns min första mobiltelefon som inte ens hade SMS-funktion, en Motorola med en liten antenn🤣.

Den fick jag av min bror då han hade skaffat en nyare modell och jag tror det var omkring 1998 eller 1999. Jag var måttligt intresserad av mobiltelefoner på den tiden och förstod inte riktigt behovet 🤣. Jag vill minnas att jag hade ett kontantkort som jag fick fylla på för att kunna ringa och varje minut kostade. Det var dyra minuter 😅💸.

Några år senare blev den en Nokia 3310. Den var stöttålig och fuktsäker och enkel att SMS med. Den hållbarheten och livslängden var nog inte bra för Nokia för jag tror få vare sig behövde eller ville byta 😁. Jag hann med någon modell till sen blev det iphone som för mig fungerar som ett minikontor, med den lyssnar jag på ljudböcker och fotar. det trodde jag inte 1998/1999 😁.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s