Ansvaret ligger på mig

⭐️⭐️ Bästa långhårsbritt i SVERAK 2022 ⭐️⭐️

SE*Shinseina Yavira Of Kismet ”Yavira”

uppfödare Agneta Ehrenholm

Vacker även när hon är okammad med sin 12 cm långa päls 😻. Protect-A-Coat var som sagt super 👌. Det är inte först när pälsarna börjar bli trista och tråkiga som de ska underhållas utan även när de är fina. Här står hon och kikar på birmakillarna som är i uterummet. Själv har hon inte lärt sig hur kattluckan fungerar.

Januari och februari, vad ska jag säga. Två månader då det är mer än fullt upp både på jobbet och hemma men trots det har jag sagt ja till fler uppdrag 😅. Ja, jag är lite knasig men jag har roligt i alla fall 😅. Det viktiga är just att det är roligt, att jag hinner med mina djur, mitt arbete och att träna samt att det finns plats för återhämtning. Jag förstår inte hur man inte kan vara engagerad i någon hobby. Även under mitt ovanliga 2018/2019 var jag engagerad, mindre än normalt, men ändå engagerad.

Hur jag hinner? Jag planerar, sätter mig aldrig i baksätet, har inte svårt att prioritera, velar inte och slösar inte tid/energi på fel frågor. Vill jag inte ha två klubbmöten samma vecka säger jag till, nej den här veckan fungerar inte så bra för det här men om jag inte säger något då blir alla möten samma vecka osv. Jag måste ta plats och äga min planering (den kan ingen annan göra åt mig) för att få det att fungera bland annat genom att till exempel säga vill ni ha med mig på den här aktiviteten då är det den här helgen som fungerar. Vill jag åka på utställningar så planerar jag in det och vill jag vara med och göra domarfördelningen till en utställning då får jag fråga flera månader innan så jag jag vet vilken helg det är tänkt så jag inte planerar in något annat. Ibland får jag välja. Ansvaret för planering och att välja ligger hos mig 😊.

Hundtugg från Hund & Kattspecialisten 👌
Karin Lanthandeln Vedlunds livs

I torsdags blev det pizza på Fratelli i Örebro och i fredags pizza från lanthandeln. Den sistnämnda vinner i pizzatävlingen, den är supergod 👌👌👌👌👌.

📺-tips!

Brotherland – TV4

Händelser vid vatten – SVT (jag har inte börjat titta själv än, det finns två avsnitt ute)

Nattryttarna – TV4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s