Snabbt ändra mina planer

Som stenbock planerar jag långt innan men jag kan också snabbt ändra mina planer 😊. Jag har sagt flera gånger att jag inte ska med till SW i Norge. Igår fick jag frågan igen och jag ändrade mig på 10 sekunder så nu blir det SW istället för Kristiansand med Gunvor 😻.

Utställning sista helgen i april innebär att det inte riktigt är pälssäsong för någon av mina två kattraser. Alla är kvalificerade i alla fall så jag anmäler och tar ett beslut samma morgon jag åker om det blir med eller utan katt. Det lutar åt Yavira som kan ta ett utlandscert när jag ändå ska åka men det beror på pälsen. Man vill inte att domaren ska peka och säga, ”där borta går korthåren” 🤣.

För fem år sedan var jag på mitt första SW som då gick av stapeln i Göteborg. Jag var opererad och fick inte lyfta något och Kerstin med armen i gips så Eva fick bära allt åt oss 🤣.

Nu blir skivstångspass på morgonen på Friskis och sen årsmöte i eftermiddag med Örebro läns kennelklubb och fram till dess kommer jag följa SVERAKs årsmöte live via FB. Jag älskar det digitala då slipper jag välja bort något 😊.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s