En hund från en uppfödare som följer konsumentköplagen, SKKs regler och som gör hälsotester på sina avelsdjur. 

En bättre förkylningskompis än Helmer (S*Gulledej’s Kronos) får man leta efter 😻. 

  

Häromdagen dök Hundport och Kattögat upp. Hundsport är en tidning som blivit tråkig. Den kanske har varit tråkig länge och andra tidningar blivit bättre. Hade jag inte varit förkyld och uttråkad hade jag nog inte bläddrat igenom hela tidningen. 

 

Däremot tidningarna i mina kattklubbar och via Dvärgschnauzerringen är riktigt roliga att få hem i brevlådan. Dessa tidningar görs ideellt på människors fritid. Hatten av!

  

Här är en bild på Notisbladet igen. En tidning som görs av fyra rasklubbar! Kanske är det så att en tidning om ens egen ras känns mer intressant än artiklar om blandrashundar som i förra numret av Hundsport. Ibland kanske man som redaktion för en så stor tidning som Hundsport får tänka på vilka signaler man sänder ut. 

Alla älskar sina hundar och katter oavsett stamtavla men en tidning för sveriges största hundägarorganisationer vars organisations uppfödare har metervis med regler att följa så känns det märkligt att man i detta avlånga land hittar en enda känd person att intervjua och som har en blandras, fanns det ingen med en rasren hund att intervjua, en hund från en uppfödare som följer konsumentköplagen, SKKs regler och som gör hälsotester på sina avelsdjur. 

Lämna en kommentar