Djur är mycket mer pragmatiska än oss människor


Mina finingar Helmer och Holger på en av sina fårplädar. På fredag ska jag gosa med Birmakattungar och umgås med trevliga människor 😻. 


Finn ett fel på bilden 😂. Jag frågar Torsten vad han gör i klösträdet men han spelar oskyldig, stoppar huvudet i sanden, slår dövörat till 😂. 

Livet på en pinne 😄. Akvarium är rogivande. Här hemma finns fyra. Egentligen skulle tre ha räckt men så ville jag ha en kampfiskhand och de ska bo själva. En människor bekymrar sig över att fisken ska bo själv, den måste känna sig ensam osv. En fisk, hund eller katt har aldrig dina känslor. En del kampfiskar kan leva med andra arter men det är undantag än regel. Oftast slutar det med att kampfiskens fenor trasas sönder eller att kampfisken har ihjäl den andra fisken. Men det viktigaste är att vi som äger djuren mår bra. Jag var ironisk om någon missade det 😊. 


CH Brackets Sixten Redlös

En hund till exempel mår inte alls dåligt att få ett nytt hem. Det innebär inte att jag som uppfödare kör slit och slängmodellen med mina hundar. Det är med eftertänksamhet som en hund får ett nytt hem. Sixten har bott på foder i ett år nu i Blekinge hos en fantastisk familj. Han lever livet som prins 😊.

Vi är snabba med att överföra våra känslor på djuren eller tänka vad andra ska tycka om oss. Men djur är mycket mer pragmatiska än oss människor. Blir det mycket slit och släng ja då behöver man inte sälja hund dit. Tango kräver att två deltar. 


Ibland vill alla samma ställe men de ger snabbt plats åt varandra och så sniglar de vidare 😄. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s