Massor av nej

Igår var det årsmöte med Örebro läns kennelklubb och Gunvor fick en stor fin rosett då klubben uppmärksammade hundar som blivit svenska champions under 2022 😊. Tack!

Brackets Fröken Fleggmans Mustasch ”Gunvor” blev under 2022 svensk och dansk champion, 2:a bästa dvärgschnauzer peppar/salt i Danmark och 2:a bästa dvärgschnauzer tik p/s i Dvärgschnauzerringen.

Jag blev också invald i länsklubbens styrelse, det ska bli jätteroligt!

Nej, jag kommer inte säga ja till SSPKs valberedning nu när jag lämnar SSPKs styrelse utan platserna i valberedningen får någon av de andra 1 900 medlemmarna fylla 😊. Det är helt enkelt dags att fler medlemmar (gäller alla ideella föreningar) börjar arbeta mer både i styrelser och utanför styrelser.

Nej, jag slutar inte med dvärgschnauzer 😊.

Nej, jag ska inte sluta ställa ut Gunvor 😊.

Nej, mitt hjärta kommer finns kvar i Schnauzer Pinscherklubben. Jag har varit aktiv inom organisationen sedan 1998. Jag har arbetat i styrelser, inte suttit. Jag älskar klubbarbete, jag tycker det är jätteroligt. Jag har lärt mig massor genom åren och har haft mycket roligt men nu saknar jag det där roliga.

Nej, det finns ingen schism, inga konflikter, inga bråk som ligger bakom mitt beslut. Valberedningen i SSPK har jobbat fram namn som kommer bli bra 👌.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s